Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Jan Magnussen vandt på 7 cylindre

Camaro Cup 
12/02/12 

Camaro Cup serien gæster i disse dage Florida, USA, hvor der skal afvikles to afdelinger på henholdsvis Sebring International Raceway og Palm Beach International Raceway.
Ved det første af to løb, der blev afviklet på Sebring sent lørdag aften dansk tid, sejrede Jan Magnussen i sin Camaro fra Fukamuni Racing med hele 30 sekunder ned til nummer to finske Jari Nurminen og med et minut til nummer tre svenske Fredrik Ros.
 

Jan Magnussen havde været suveræn i kvalifikationen, hvor han satte pole position med hele 2,6 sekund, men i løbet kæmpede han med problemer på den store V8 motor og fik skarp konkurrence fra sin nevø Dennis Lind, der kørte et flot løb, men måtte udgå med gearproblemer.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det var selvfølgelig fedt med en sejr, men jeg frygter den kan blive svær at gentage i andet løb. Min motor kører kun på 7 cylindre, hvilket den har gjort siden kvalifikationen og vi har endnu ikke fået løst problemet. Og Dennis kørte f….. stærkt i løbet, så får vi ikke løst problemet, så bliver han svær at slå. I løbet rammer Dennis og jeg desværre hinanden og han røg ud i sandet, men kom ind igen. Vi gik lidt galt af hinanden og det var rigtig ærgerligt og synd for Dennis. Han gør det rigtig godt. Han fik også sat løbets hurtigste omgang, hvilket betyder det bliver ham, der starter fra pole position i andet løb”.

Løbets tredje danske kører Martin Hansen, kom desværre ikke til start grundet problemer med differentialet.


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jan Magnussen
  • Martin Hansen
  • Fukamuni Racing
  • Sebring
  •