Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Toyota klar med kørerne

Le Mans 
12/02/12 

Le MansToyota Racing er nu klar med de kørere der skal deltage i de to biler som teamet vil deltage med i årets 24 timers løb på Le Mans.
For et par uger siden blev det offenliggjort at Alex Wurz, Nicolas Lapierre og Kazuki Nakajima skal køre den ene af bilerne, mens Andrea Calderelli blev udpeget som teamets juniorkører. Nu har man kørersammensætningen klar til begge begge teamets biler.
 

Alex Wurz, Nicolas Lapierre og Kazuki Nakajima skal køre den ene af Toyota Racings to nye TS030 HYBRID racere på Le Mans samt i de fleste FIA World Endurance Championship løb.

Diverse forhandlinger med et antal kørere er nu færdige og Toyota Racing har valgt at Anthony Davidson, Hiroaki Ishiura og Sébastien Buemi skal køre den anden bil i forbindelse med løbet på Le Mans.


Nu er der fundet kørere til begge biler til Le Mans
(Foto: Toyota - ACO)

Anthony Davidson har udover at være testkører i Formel 1, også kørt adskillige sportscar løb. Han har således vundet 12 timers løbet på Sebring og 6 timers løbet på Spa-Francorchamps banen. Han har deltaget 4 gange på Le Mans.

Sébastien Buemi kommer også fra Formel 1 hvor han har kørt for Toro Rosso teamet. Det bliver derfor lidt af en udfordring for ham at skal stille om til endurance- og sportscar racing.

Hiroaki Ishiura er måske ikke så kendt på vore breddegrader, men har kørt masser af løb i den japanske GT serier, samt deltaget i en del endurance løb i Europa og heriblandt 24 timers løbet på Nürburgring.

Dons

Læs mere om:
  • Anthony Davidson
  • Hiroaki Ishiura
  • Sébastien Buemi
  •