Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Chevrolets 2012 Cruze 'luftet' i Spanien

WTCC 
14/02/12 

RML teamet som står for Chevrolets indsats i World Touring Car Championship, har testet med deres nye Cruze racere i det spanske, nærmere bestemt på Ricardo Tormo banen lige uden for Valencia.
Her kørte både Rob Huff og Yvan Muller adskillige omgange i bilen, som ifølge teamet er endnu bedre end i sidste sæson. Men faktisk var der 3 biler på banen for Chevrolet.
 

Robert Huff og Yvan Muller har begge været på Ricardo Tormo banen uden for Valencia for at teste den nye Chevrolet Cruze racer som RML teamet har opbygget til denne sæson. Bilen har udover ændrede specifikationer fået tilføjet lidt mere blå farve i designet.


Rob Huff i hans nye 2012 Cruze racer
(Foto: Chevrolet)

Der er nye specifikationer som man har testet og ifølge teamet med så godt resultat at man siger at bilen er endnu bedre end sidste sæsons udgave. Tiden vil vise om det holder stik eller ej. Lidt mere konkurrence vil være godt for spændingen for os motorsportsinteresserede. Det er så en opgave for Chevrolets konkurrenter at klare dette.


Yvan Muller i hans 2012 racer
(Foto: Chevrolet)

Men der var faktisk 3 Chevrolet Cruze biler på banen. For udover de to WTCC kørere, så var der også en tidligere en af slagsen på banen. Det var såmænd deres tidligere kollega og konkurrent Richard Rydell der sammen med Nika Racing havde fundet vej og lov til, at teste sammen med fabrikskørerne. Nika Racing er det navn som Chevrolet Motorsport Sweden mere eller mindre stiller op under.

Dons

Læs mere om:
  • Rickard Rydell
  • Robert Huff
  • Yvan Muller
  • RML
  • Ricardo Tormo
  •