Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh og DK MOTORSPORT i fælles rallysatsning

DM Rally 
08/02/12 

Den firdobbelte Danmarksmester bliver spydspidsen i teamets nye satsning
Efter tre succesfulde sæsoner, der har udløst hele fire mesterskaber på de danske asfaltbaner, har DK MOTORSPORT besluttet sig for i den kommende sæson at udvide sine aktiviteter til også at omfatte rallysporten. Og det bliver med en satsning, der kan give mulighed for flere titler til teamet, da man både vil være at finde i intet mindre end to DM-klasser.
 

”Vi er i gang med opbygningen af en ny Opel Corsa med en to-liters motor, som vi vil indsætte i Tunet National med Tom Pedersen som kører og mig selv som co-driver,” siger teamchef Per Johansen.

Den anden bil, som DK MOTORSPORT indsætter, bliver en Peugeot 207 Super 2000, der bemandes af Ib Kragh og Mie Petersen – mandskabet, der som de eneste tog tre generalsejre i sidste års seks afdelinger af Mekonomen Rally Championship.

”Mie og jeg fortsætter det samarbejde, som gav os seks top 3-placeringer, og vi glæder os utrolig meget til at blive en del af DK MOTORSPORT,” fortæller Ib Kragh. ”Jeg har kendt Per i mange år fra dengang i 80erne og 90erne, hvor han sidst selv var aktiv i rallysporten. Vi har løbende holdt kontakten ved lige, og da DK MOTORSPORT besluttede sig for et engagement til den kommende sæson, tog vi en snak og fandt hurtigt grundlaget for et samarbejde.”

DK MOTORSPORT får sin rallydebut i slutningen af marts, hvor kampen om de danske mesterskaber starter ved ADAC Wikinger Rallye i Sydslesvig – et løb, som Ib Kragh tidligere har vundet.

”Jeg skal have revanche fra sidste år, hvor løbet var det eneste, vi ikke gennemførte på grund af en afkørsel,” slår Ib Kragh fast. ”Nu har jeg den fordel, at jeg kender min bil ud og ind, så jeg kan gå efter et topresultat lige fra sæsonstart.”

Arbejdet med bygningen af DK MOTORSPORTs nye Opel Corsa er i fuld gang, men da der er tale om en ny bil, som skal bygges op helt fra grunden, er det endnu ikke sikkert, om bilen bliver klar til DM-premieren.

Udover sit nye rallyarrangement vil DK MOTORSPORT også være at finde i asfaltbanesporten i år.

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Mie Petersen
  • Per Johansen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: