Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation

Alonso glad for en radikal ny bil

Formel 1
præsentation 

07/02/12 

Der har flere steder på internettet været kritik af Ferrari’s design på deres nye 2012 Formel 1 bil, men heldigvis er den ene chauffør ikke helt enig. Fernando Alonso glæder sig til den radikale bil.
Alonso siger at han helt bakker op om Ferrari’s beslutning, om at bygge et radikalt nyt 2012 design, og mener stadig at bilen kan kaldes for smuk. Bilen, som blev lanceret i fredags i Maranello, har en ny ’lav’ næse, pill-rod affjedring foran, og en meget anderledes aerodynamisk pakke end den tidligere bil.
 

Alonso siger at han kunne lide det usædvanlige design helt fra starten og er glad og tilfreds med at Ferrari lavede noget anderledes. ”Med den nye bil var den første følelse meget god lige fra starten” fortalte Alonso i et video interview som er udsendt af Ferrari.


Her er bilen som har skabt de mange diskussioner
(Foto: Ferrari)

Fernando Alonso kan godt lide innovative ideer som bilen har fået. ”Jeg kan lide formen, den kreative form vi ser på den nye bil. Jeg tror at når en bil overrasker fra første øjekast, er det altid positivt og jeg kan faktisk godt lide bilen. Forhåbentlig er den hurtig” slutter Alonso

Team kollega Felipe Massa er også tilfreds med at Ferrari udforsker et anderledes design end alle de andre teams. ”Det er en meget aggressiv bil, anderledes” siger Massa om bilen og forsætter ”Jeg er meget entusiastisk omkring, at vi vil have en anderledes bil og en bil hvor vi kan tage en anden retning med hensyn til udvikling” siger Masser om den nye bil.


Måske skal vi bare se det hele lidt fra oven
(Foto: Ferrari)

”Vi skal stadig vende os til næsen, som er meget anderledes, på grund af nye regler, med bortset fra næsen, er bilen meget aggressiv og fin, så jeg håber at det fra starten er en konkurrencedygtig bil” fortalte Felipe Massa.

Selch

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •