Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

2012 er i gang

Rally 
07/02/12 

Efter flere store motorstop som vi havde i slutningen af 2011-sæsonen, besluttede vi at købe en ny motor og vi fandt en i Norge.
Søndag morgen køre Lars, Jess og Lars af sted fra Køge mod Norge i nord for at hente den nye motor.
 

”De mange timer frem og tilbage blev til nogle fornøjelige timer” kommentere Lars Kragh ved hjemkomsten.

”Nu skal vi så i gang med værktøjet og få sat den norske motor i bilen, forsætter Stanis ”og så håber vi ikke det driller os for meget”. ”Vi vil jo gerne give vores publikum den oplevelse at høre Porsche sounden ude på prøverne” slutter Flemming.


(Foto: Escobar Racing)

Samtidig med der arbejdes i værkstedet, arbejdes der også på at få en økonomi til at hænge sammen. Lars Kragh: Vi har fat i en lille del sponsere såvel gamle samt nogle nye og vi ser positivt på at det vil lykkes for os.

”Vi kan jo se der sker en del her i vinterpausen. Der bliver handlet og teams sammensættes, DRC har fået erfaring fra sin første sæson så det bliver en spændende 2012-sæson for de team som skal kører hele sæsonen.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: