Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Toyota også med i WEC

FIA WEC 
06/02/12 

World Endurance ChampionshipToyota vil det seriøst i år. Efter meddelelsen om at man er kommet tilbage til sportscar racing på højeste niveau, så vil man udover deltagelsen i 24 timers løbet på Le Mans, også deltage i FIA World Endurance Championship.
På Le Mans vil Toyota stille med to biler, mens de resterende løb i WEC serien kun får fornøjelsen af én bil ifølge de første meddelelser.
 

Toyota TS030 Hybrid får flere kilometre på racerbanerne i år end først antaget. Toyota har besluttet at deltage i FIA WEC serien med en enkelt bil. Der er dog to undtagelser.

På Le Mans har man fået 2 pladser, mens man undlader at stille op i sæsonpræmieren i WEC serien på Sebring banen. Det betyder at første indsats med den nye Toyota TS030 Hybrid vil ske på Spa-Francorchamps banen i Belgien i 6 timers løbet som er sæsonens andet løb i WEC serien.


(Foto: Toyota ACO)

Alex Wurz, Nicolas Lapierre og Kazuki Nakajima er allerede på kontrakt med Toyota i deres LMP1 satsning. Toyota har dog endnu ikke forhandlet kørerne på plads til andenbilen til Le Mans. Toyota har dog meddelt at man inden længe vil annoncere hvilke kørere det bliver.

Dons

Læs mere om:
  • Alexander Wurz
  • Kazuki Nakajima
  • Nicolas Lapierre
  •      ASETEK SIMSPORTS