Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Motorsport Award

Christian Bakkerud mindet

Dansk
Motorsport
Award 

04/02/12 

Motorsport er spændende at se på og deltage i, men onsdag aften blev gæsterne i Dansk Motorsports Awards også mindet om at det også er en farlig sport, som kan koste livet.
 

Dansk motorsport var desværre hårdt ramt i 2011 med hele 3 tragiske dødsfald, som blev mindet ved Dansk Motorsports Awards.
Den 53-årige Henrik Rene Olesen og den 41-årige Thomas Harding, som begge omkom på motorcykel blev mindet.

Den tredje, var det store danske talent, den kun 26-årige Christian Bakkerud, som omkom i sin privat bil i England i 2011. Efter ulykken lavede Bakkeruds forlovet, Cecilie Lind, en indsamling sammen med Unicef for at ære sin kommende mands minde.

Planen var at man ville samle penge ind via UNICEF, til en bænk med Christian Bakkeruds navn, som skulle stå i Sun Trap Garden i Holland park i London, nær deres bopæl og som ifølge Christians tidligere pressekontakt, Aslak Vind, skulle være et meget smukt sted.


Bjørn Bakkerud fortæller om indsamlingen til UNICEF
(Foto: Motorsporten.dk)

Til Dansk Motorsport Awads fortalte Bjørn Bakkerud hele historien om ideen og indsamlingen til UNICEF og hvordan man i starten var lidt nervøs for, om man overhovedet kunne få samlet kr. 13.000,- sammen til bænken, men det mål er nået til fulde, da der allerede er samlet omkring kr. 250.000,- sammen til UNICEF.

Se Bjørn Bakkeruds tale til den danske motorsports verden her:


(Video: nntv - Dansk Motorsport Award 2012)

Du har som dansk motorsport fan også mulighed for at ære Christian Bakkeruds minde og donere et pengebeløb til UNICEF i hans navn.
Klik her for at læse mere om projektet og donere et beløb: http://fundraise.unicef.org.uk/MyPage/Christian-Bakkerud-Fundraiser

Selch

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Hvem fik priser i Dansk Motorsports Award 2012
  •