Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Bliv frivillig til årets Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

03/02/12 

Lørdag den 11. februar kan nye interesserede høre om løbet
Når den tredje udgave af Classic Race Aarhus løber af stabelen i weekenden omkring Sankt Hans, vil der være mange hundrede frivillige i aktion med et løse de mange opgaver, racerløbet med de historiske biler rundt om Mindeparken er forbundet med. Banebyggeri, adgangskontrol og generel servicering af de godt 20.000 besøgende, som løbet forventes at få, er blot nogle af de mange opgaver, der skal løses.
 

”Vi har i dag et stort korps af frivillige, som gør en rigtig stor indsats for Classic Race Aarhus, men vi har behov for lidt flere,” fortæller bestyrelsesformand for Fonden Classic Race Aarhus, Niels Brøchner.

Classic Race Aarhus holder derfor et kombineret åbent hus og orienteringsmøde på sit sekretariat, der er beliggende på adressen Nordhavnsgade 10 i centrum af Aarhus. Det er lørdag den 11. februar klokken 11.00, at det finder sted.


”Kom bare nærmere” synes denne frivillige ved sidste års udgave af Classic Race Aarhus at sige. Vil man gerne være med i år, afholdes der informationsmøde den 11. februar
(Foto: Morten Alstrup)

”Kunne man tænke sig at blive en del af Classic Race Aarhus og lære en masse nye mennesker at kende, kan man bare møde op og få en snak med os om mulighederne,” siger Niels Brøchner.

Sekretariatet i Nordhavnsgade har i øvrigt nu udvidet sin åbningstid, så der fremover er åbent tirsdag og onsdag fra klokken 10 til 15 samt fredage fra klokken 12 til 15.

Classic Race Aarhus

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/06/12 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •