Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Brian Madsen årets rallykører

Diverse 
02/02/12 

Går nu efter tredje titel i træk
Den dobbelte danmarksmester i rally, Peugeot-køreren Brian Madsen fra Slagelse, tog titlen som årets rallykører, da Dansk Motorsport Awards første kåring fandt sted i Cirkusbygningen i København i går [onsdag, red].
 


Brian Madsen havde som mål at blive Danmarks hurtigste rallykører i 2012. Det blev han og fik som ekstra belønning også titlen som årets rallykører.
(Foto: Intercom)

"Jeg er meget stolt af at blive nomineret og kåret til årets rallykører. Ikke mindst fordi mit mål ikke kun var at vinde et danmarksmesterskab, men også at blive landets hurtigste rallykører. Det belønnes nu med kåringen," siger en glad Brian Madsen.

Danmarksmesteren fortsætter i 2012 sammen med italienske Friulmotor og byder samtidig et par nye danske sponsorer velkommen. Brian Madsen kører DM serien i den samme Peugeot 207 Super 2000 som i 2011, men opdateret til 2012 specifikationer, og han går efter tredje guldmedalje i træk sammen med sin codriver Anja Posorski.


Året igennem har Brian Madsen været manden, de andre kørere jagtede. Her er han lynskudt i sin Peugeot 207 Super 2000.
(Foto: Intercom)


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •