Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Barrichello tændt på IndyCar

IndyCar
Series  

01/02/12 

Efter 94 omgange på Sebrings korte bane i mandags, sammen med KV, siger den 39-årige Rubens Barrichello at han godt kunne overveje at forsætte sin karriere i IndyCar allerede fra i år.
 

Efter den første testdag siger Barrichello at han seriøst vil overveje om han vil holde til start når sæsonen starter i St. Petersburg den 25. marts.

”Hvis det kun havde fornøjelse, ville det ikke være et problem, jeg har stadig så meget passion for fart og jeg føler mig stadig ung og syntes jeg bliver bedre. Jeg er rigtig glad og kunne lide hvad jeg så, men nu er jeg lige nød til at se hvad der sker, jeg er nød til at tale med min familie og med Jimmy Vasser (teamchef) fortalte Rubens mandag aften. Det skal næves at Barrichello for et stykke tid siden fortalte at han havde lovet sin kone aldrig at køre IndyCar.

Rubens syntes den først test dag havde været god og samtidig produktiv med alle de set up’s mulighed som man fik prøvet fik prøvet af. Barrichello’s ven Tony Kanaan som havde arrangeret testen på Sebring fortalte at efter kun tyve omgange kørte Rubens samme omgangstider som ham selv.

”Jeg følte mig som et barn. Du kan kalde mig rookie, selv efter 33 år i dette job. Om formiddagen lærte jeg bilen at kende og ikke gøre noget dumt, for ikke at gøre noget dumt og sætte bilen i en væg eller autoværn” sagde Barrichello, som glædede sig til at komme i bilen igen tirsdag.

Den tidligere Champ Car kører og nuværende teamchef Jimmy Vasser fortalte at KV Motorsports havde nydt at arbejde sammen med den erfarne formel 1 kører, og antydede at der måske var en mulighed for at se de to Rubens og Tony i samme team.

Jimmy Vasser sagde mandag aften: "Vi er meget tilfreds med denne test. Det var Rubens første gang i en IndyCar og jeg er sikker på han havde det sjovt. Men det vigtigste er at hvis han har den effekt på Tony som i dag, så er vi nød til at finde ud af en måde at beholde ham på."

Selch

Læs mere om:
  • Rubens Barrichello
  •