Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Betinget straf til Sutil

Formel 1 
31/01/12 

Retten i München har behandlet sagen mellem Adrian Sutil og Lotus-teamejeren Eric Lux. Ved det kinesiske Grand Prix var næverne lidt for løse på en natklub - det koster en stor bøde og 18 måneders betinget fængsel.
 

Den franske medejer af Lotus-teamet ville ikke nøjes med en telefonisk undskyldning, men tog det rettens vej for at få afgjort "kampen". Skaderne som følge af at Sutil knaldede et champagneglas i hovet på Eric Lux koster 200.000 euro - et beløb som gives til et godgørende formål. Måske der findes en forening til voldsramte franskmænd.


(Foto: Force India F1)

Derudover hænger der en 18 måneders dom over Sutil - som dog er betinget. Tyskeren er dog ikke i fare for at sende flere champagneglas i nakken af Lotus-folkene, da han som bekendt er endt uden et Formel 1-sæde i 2012.

Benji

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  •