Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Barrichello’s første IndyCar test

IndyCar
Series  

31/01/12 

Rubens Barrichello har nu fået den første smag af en IndyCar mandag på Sebring, da han begyndte en to dages test program sammen med KV Racing.
 

Den erfarne Formel 1 chauffør havde håbet på at forsætte denne sæson i Formel, men da Williams valgte at skrive kontrakt med Bruno Senna i stedet for Rubens Barrichello, valgte han at tage imod en invitation om at prøve en IndyCar fra sin nære ven Tony Kanaan.

Der har ikke været nogen kommentarer fra Barrichello den sidste uges tid ud over en kort kommentar til en avis i Brasilien i weekenden, hvor han sagde at skiftet til en anden klasse ville være en mulighed.

”Jeg har altid godt kunne tænke mig at teste en IndyCar. Jeg elsker fart så det er naturligt at jeg har lyst til at prøve. Da jeg ikke har en kontrakt med nogen, så der er intet der stopper mig fra at teste” fortalte Barrichello til den lokale avis i Brasilien, O Estado de Sao Paulo.

Han siger at han går ind til testen med et åbent sind ”hvis jeg tager derfra med den passion jeg altid har haft som kører, så hvorfor ikke ?” slutter Barrichello.

Testen på Sebring biler afholdt på den korte 1,7 mile bane konfiguration. På banen tester flere IndyCar Teams da de arbejder på at lære det nye Dallara DW12 at kende. Testen forsætter tirsdag.

Selch

Læs mere om:
  • Rubens Barrichello
  • KV Racing
  •