Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Jens Edman tilbage bag rattet

Camaro Cup 
31/01/12 

Jens Edman vil i den kommende sæson gøre comeback på de svenske baner. Det bliver bag rattet i en Camaro Cup bil og Bryntesson Motorsport. Vi kender bedst Edman for de otte år hvor han deltog i vores ’gamle’ DTC serie
 

Derud over har Jens Edman deltaget lidt i ETCC og WTCC løb. Sidste gang han kørte løb i Sverige, var i STCC i 2001 hvor han sluttede på en tredje plads. ”Det var det sidste år jeg deltog i et helt mesterskab i Sverige, siden har jeg kørt lidt løb i forskellige klasser og et af dem var som gæste kører i Camaro Cup og det noget af det sjoveste jeg har prøvet.” fortæller Jens Edman.

Og han forsætter med at sige ”Da forespørgselen kom fra Bryntesson Motorsport, om jeg var interesseret for at kører for dem i 2012 så var svaret enkelt. Jeg ser frem til at komme tilbage i racing efter et par års pause, og kan ikke se en bedre måde at gøre det på end med Bryntesson Motorsport i Camaro Cup”.

For Bryntesson Motorsport er det også lidt et comeback, da de i sidste sæson holdt et sabbat år. Forrige år ekspanderede Camaro Cup så utroligt at teamet mest var på værkstedet og byggede Camaro Cup biler til det nordiske marked.

Nu hvor det står klart at Jens Edman bliver chauffør, er motivationen i top og teamet har bygget en helt ny bil til Edman, så forudsætningerne for både teamet og Jens Edman er det bedst mulige.

”Vi ved at Jens er en dygtig og erfaren kører, og ikke mindst en rar person, så denne sæson ser vi frem til med glæde” siger teamejer Tony Bryntesson.

Selch

Læs mere om:
  • Jens Edman
  •