Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Justin Wilson vender tilbage til Coyne Racing

IndyCar
Series  

30/01/12 

Den tidligere Minardi kører englænderen Justin Wilson vender i år tilbage til Dale Coyne Racing. Meddelelsen har lade vente på sig, for rygterne vedrørende englænderens tilbagevenden til Dale Coyne Racing har svirret i nogle uger.
Rygterne tog for alvor fart, da spanieren Oriol Servia skrev kontrakt men Wilsons nu tidligere arbejdsgiver Dreyer & Reinbold Racing d. 17. januar.
 

Justin Wilsons ønske om at vende tilbage til Dale Coyne Racing hænger tydelig sammen med, at Dale Coyne i samme øjemed har hyret ingeniøren Bill Pappas som Wilson arbejdede tæt sammen med i 2009, hvor Justin Wilson vandt Dale Coyne Racing første og indtil nu eneste sejr i Indycar serien.

“Jeg er utrolig glad for at dette er lykkes” siger en tilfreds Justin Wilson i en fælles pressemeddelelse fra teamet. Wilson forsætter. ”Dale arbejder målrettet på at vinde og hans beslutning om at hyre min gamle ingeniør Bill Papas, forud for arbejdet med det nye chassis og den fremtidige kommunikation med Honda Racing. Så det ser ud til at 2012 bliver et meget spændende år for os alle.

Det er dog ikke kun Justin Wilson som er optimistisk forud for sæsonen, som starter med Honda Grand Prix i St. Petersburg i staten Florida d. 25 marts. Dale Coyne er opsat på at Wilson og Pappas vil være en katalysator for han organisation og dermed styrke teamet position i den kommende sæson.

Sædder

Læs mere om:
  • Justin Wilson
  • Dale Coyne Racing
  •