Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF3

Nicolai Sylvest modtog pokalen

KF3 
29/01/12 

- for tredjeplads i internationalt løbsserie
Nicolai Sylvest var i sidste weekend invitereret til Italien for at deltage i den store præmiegalla for World Series of Karting. Det skete i Bressia ved Garda-søen i Norditalien, og den kun 14-årige teenager havde invitationen på grund af sin sammenlagte tredjeplads i den internationale kartingklasse KF3 – en placering, skoleeleven fra Jægerspris sikrede sig efter fem afdelinger, hvor han kæmpede mod mere end 70 kørere fra over 15 nationer.
 

”Det var en stor oplevelse at komme op på scenen og få overrakt min pokal og ligeledes møde hele det italienske team igen, som jeg kørte for i 2011,” fortæller Nicolai Sylvest. ”Men det var også lidt trist.”


Nicolai Sylvest med beviset for sin tredjeplads
(Foto: Sylvest Motorsport)

”Teamejeren Sandro Lorandi sagde til mig, at de havde et stort ønske om, at jeg skulle køre for dem igen i 2012, og han kom med et kanontilbud, som jeg under normale omstændigheder ville tage imod med åbne arme, men jeg har sammen med min far taget den beslutning, at jeg et år før end planlagt allerede i denne sæson tager springet op til Formel Ford Duratec, så jeg måtte takke nej til det tilbud. Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne dem alle i teamet, ikke mindst min trofaste og meget dygtige mekaniker Christian Markussen. Men det bliver også super spændende og en kæmpe udfordring at tage springet op til en bilklasse.”

Nicolai Sylvest har allerede gennemførte syv testdage, der er forløbet over al forventning for sit nye team Fluid Motorsport, så selvtilliden er i top. Planen er at køre de otte afdelinger af det danske mesterskab samt Euro Cuppen, som består af i alt fire afdelinger som køres på Brands Hatch i England, Spa-Francorchamps i Belgien, Zandvoort i Holland, samt Nürburgring i Tyskland. Det kan også være, at Nicolai Sylvest sammen med Fluid Motorsport deltager i første afdeling af det hollandske mesterskab, som også køres på Zandvoort. Dette løb vil være en god træning, da det køres inden første afdeling af det danske mesterskab. Derudover er planen, at der vil blive testet i marts i Spanien inden sæsonstart.

Jesper Sylvest
Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  •