Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Barrichello tester IndyCar med KV Racing

IndyCar
Series  

28/01/12 

Rubens Barrichello vil i næste uge teste en IndyCar bil på Sebring Raceway. Rubens Barrichello er i gang med at kigge på fremtiden og hvilke klasser der vil være mulige efter han ikke fik det sidste sæde i Williams F1 teamet
 

Barrichello sidste chance for en plads i Formel 1 forsvandt i sidste uge, da Williams F1 meldte ud at de havde lavet en kontrakt med Bruno Senna og ikke ville have Rubens Barrichello til start i år.

Rubens er dog ivrig for at forsætte sin motorsports karriere. Kilder tæt på brasilianeren har bekræftet at han seriøst kigger på andre muligheder, blandt andet i IndyCar.

Først var der rygter der sagde at Barrichello var ved at få taget form til et sæde hos KV Racing – hos hans gode ven Tony Kanaan races. Nu er det bekræftet at Rubes har en to dages test med teamet, mandag og tirsdag i næste på Sebring.

Der er dog ikke fastslået om det er en test der skal føre til et sæde i teamet eller om det bare er fordi Barrichello har interesse for klassen, for Rubens gav i denne uge udtryk for at han stadig havde interesse for at forsætte i Formel 1.

Barrichello har tidligere fortalt at han ikke ville deltage i race på oval baner, for det havde han lovet sin kone, men da der kun er 4 løb på oval baner i denne sæson af IndyCar er det muligt at han kun vil deltage i en del af serien.

Selch

Læs mere om:
  • Rubens Barrichello
  • KV Racing
  • Sebring
  •