Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

12 Hours

Sæsonen nærmer sig

12 Hours 
27/01/12 

CS Racing forbereder sig til en sæson med den nyindkøbte BMW M3 GT2. Spa og Silverstone er på kalenderen.
Efter to sæsoner med Christian Siepmann bag rattet på en fragtmandsblå Renault Clio, har Aarhus-teamet oprustet til en BMW E92 M3 GT2, som har mere end dobbelt så mange hestekræfter som Clioen.
 


CS Racing debuterer på de store baner i 2012
(Foto: Gripping Media)

Som træning til de store internationale løb vil Siepmann og hans team bruge to danske DEC-afdelinger til at få kørt bilen ind på kroppen af sig selv og sit team.

"Det er en meget hurtig bil, så det er vigtigt at vi kørere får kørt os ind på bilen før vi står på Spa eller Silverstone", forklarer Christian Siepmann.


Der er stadigvæk ledige sæder i den hurtige BMW
(Foto: Gripping Media)

Teamet søger stadigvæk 1-2 kørere til sæsonen, og det ambitiøse team har også forventninger til en potentiel kører:

"Vores ambition er at vinde racerløb og få nogle oplevelser udover det sædvanlige", siger Peter Rasmussen, Chief Engineer ved CS Racing/VHA Motorsport. "Derfor søger vi udelukkende ambitiøse og seriøse kørere som har et fornuftigt budget. Vi forventer ikke at man er den nye Schumacher, men lidt erfaring er vigtig at have, før man kører de store løb."

Interesserede kørere kan henvende sig til Peter Rasmussen på telefon 21 74 14 66 eller mail peter@vha-trim.dk.

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Peter Rasmussen
  •      ASETEK SIMSPORTS