Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Titel-nominering til Christian Sørensen

KF2 
27/01/12 

- og nye udfordringer
Den talentfulde karting-kører: Christian Sørensen ser frem til en spændende 2012-sæson, som bliver andet år for sydvestjyden i den krævende internationale klasse:
Karting Formula 2 (KF2).
 

- Første 2012-milepæl bliver deltagelsen i Dansk Motorsport Award, oplyser far og teamchef Erik Sørensen. - Her er Christian nomineret i kategorien: ÅRETS KARTINGKØRER 2011. Det sker med baggrund i hans flotte præstation som vice-verdensmester 2011 i KF2 samt frontresultater i det tyske mesterskab.

- Man kan se nomineringerne på: www.sporten.dk/sport/motorsport, supplerer Christian Sørensen. - Her er det muligt at stemme på karting og andre spændende kategorier inden for to- og firehjulet motorsport. Cirkusbygningen i København danner onsdag d. 1. februar rammer omkring Dansk Motorsport Award.


Christian Sørensen er klar til de skrappe udfordringer i 2012-sæsonen.
(Foto: Åge Keseler Kirketerp)

På internationalt plan ligger kartingsporten aldrig stille. Kartingteam Christian Sørensen er derfor i fuld gang med forberedelserne til 2012-udfordringerne, som byder på nye top-samarbejdspartnere.

- I Danmark bevirker vådt og koldt vejrlig en lang vinterpause fra midt i oktober til omkring først i april, fortsætter Erik Sørensen. - Italien er markedsførende inden for karting. Her foregår 2012-sæsonpremieren med den prestigefyldte Winter Cup på den legendariske karting-rundbane i South Garda lidt uden for Milano i det nordlige Italien, og der forventes omkring over 100 KF2-chauffører fra hele Europa til start.

- I al beskedenhed har jeg i 2012 fået mulighed for at køre med i Formel 1-stjernen: Lewis Hamiltons fabriksmærke og -team: LH, oplyser Christian Sørensen. - Dette betyder et gensyn med teamchef Rickard Franchini fra svenske Italsport, som er udpeget chef for LH Kartingteamet, og som vi fik god støtte fra i 2010. Vi skal samtidig arbejde sammen med de tjekkiske motortunere: KVS, der også leverede motorer til mig i 2010, hvor jeg blev tysk mester i junior-klassen.


Christian Sørensen føler sig godt til rette i den nye LH-kart.
(Foto: Åge Keseler Kirketerp)

Christian Sørensen har allerede foretaget sin første 2012-test, hvilket foregik netop på South Garda-banen: - LH-karten er virkelig konkurrencedygtig og hurtig, og jeg nåede derfor ned på nogle fornuftige omgangstider. Desværre drillede tågen på sidstedagen, hvor jeg fik svært ved at ramme bremspunkterne i svingene. Vi påregner dog at køre yderligere en test-session før Winter Cuppen, som køres i løbsweekenden: 17.-19. februar 2012.

Kartingteam Christian Sørensen

Åge Keseler Kirketerp

Læs mere om:
  • Christian Sørensen
  •