Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Christian Bakkerud mindes med UNICEF indsamling

Diverse 
27/01/12 

Den 26 årige danske racerkører, Christian Bakkerud, som mistede livet i en tragisk trafikulykke den 11. september 2011, vil blive mindet med en indsamling til fordel for UNICEF. Midlerne i indsamlingen vil gå til UNICEF Childrens' Emergency Fund, samt til en parkbænk i Christians navn.
 

Bænken som vil blive doneret, vil blive placeret i det naturskønne grønne område Sun Trap Garden i Holland Park, London. Den vil blive udstyret med en inskription, som i sin ordlyd vil reflektere Christians charme og altid vittige bemærkninger. Området er valgt, da det lå tæt på Christians og hans forlovede Cecilies hjem, og er et sted de har tilbragt mange glade timer sammen.


Altid et glimt i øjet, også på racerbanen.
(Foto: Motion-Company)

Bakkerud kørte sit sidste racerløb i 2010 ved 24 timers løbet Le Mans, for siden at forfølge en civil karriere i shippingbranchen.


Altid et glimt i øjet, også på racerbanen.
(Foto: Motion-Company)
Indsamlingen vil foregå som følger: de første cirka 13.000 kroner ( 1302,60 Engelske Pund) vil gå til byrådet for donationen af bænken. Ethvert overskud over dette beløb vil gå ubeskåret til UNICEF, og deres fantasiske arbejde med børn i nød.

Således vil det indsamlede beløb gå til bænken i det naturskønne område midt i London, men også til at gøre en stor gavn i UNICEFS bestræbelser på at hjælpe nødlidende børn med medicin, mad og undervisning.

Om UNICEF
UNICEF er verdens største humanitære børneorganisation. De arbejder med langsigtede udviklingsprojekter og nødhjælp i 156 lande. FN oprettede UNICEF i 1946 med det formål at hjælpe syge og sultende børn efter 2. Verdenskrig. I 1953 fik UNICEF status som FNs børnefond med udviklingshjælp til verdens børn som sit arbejdsområde. I dag er UNICEF verdens mest indflydelsesrige børneorganisation.

UNICEF får ingen økonomisk støtte fra FN. Deres arbejde er udelukkende betalt af frivillige bidrag fra regeringer og private.

UNICEF arbejder ud fra princippet om hjælp til selvhjælp. Når de går ind i et projekt, forpligter landets regering til sig at skyde penge i det. Det praktiske arbejde udføres så vidt muligt af den lokale befolkning, som også uddannes til at køre projektet videre. Det betyder, at en krone til UNICEFs arbejde i virkeligheden bliver til mellem to og tre kroner i hjælp.

Yderligere information:
Link til indsamlingen med yderligere information, med mulighed for donation til projektet, inklusiv en personlig hilsen: http://fundraise.unicef.org.uk/MyPage/Christian-Bakkerud-Fundraiser

Skulle man have spørgsmål til indsamlingen, venligst kontakt: cbbfundraiser@gmail.com

Aslak Vind

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  •