Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Caterham er 2012 klar

Formel 1 
26/01/12 

Nu skal det være - efter to sæsoner uden point skal der hentes de første point i 2012. Af de nye teams der blev lukket ind i Formel 1 i 2010 har Lotus, nu Caterham, vist sig som det bedste team. Nu er sigtet sat på de etablerede teams.
 

Og det er kun forståeligt at Caterham sætter målsætningen op. Det er midterfeltet som teamet gerne vil op og kæmpe med, i dette tilfælde teams som Williams, Toro Rosso og Sauber. Teamet har mandet op på arbejdet i at skabe en bedre racer. Derudover har de også fået mulighed for at aftage KERS fra Red Bull - nok ikke det mest stabile KERS system i Formel 1-feltet, men om ikke andet vil det være med til at give lidt mere til teamet.

Teamet har solgt rettighederne til at vise billeder af den nye racer til F1 Racing bladet, og ellers sendt et par billeder ud på diverse sociale medier. Det må være næsen på CT01 som giver mest opmærksomhed - men det er også som en følge af lidt ændringer i reglementet.

Officielt er det fortsat Jarno Trulli og Heikki Kovalainen der skal køre for teamet i 2012 - men vedvarende rygter sætter Vitaly Petrov i forbindelse med Trullis sæde. Teamet kan godt bruge de russiske oliepenge til at fortsætte udviklingen af teamet. Om godt halvanden uge får resten af verden syn for sagen om Caterham kan bide skeer med de veletablerede teams.

Benji

Læs mere om:
  • Caterham
  •