Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain

Martin Jensen i to løbsserier i år

Blancpain
Endurance 

25/01/12 

Insight Racing som er det team Martin Jensen kører for i support klassen til Grand Am, har besluttet også at deltage i én endurance serie i Europa.
Det bliver i for den i Danmark ikke så kendte Blancpain Endurance Series, men som griber om sig med mange kendte kørere som deltagere.
 

Insight Racing som normalt deltager i Continental Tire Sports Car Challenge med 2. stk. BMW M3 Coupe, har besluttet at teamet i 2012 også skal deltage i Blancpain Endurance Series.

Her vil deltagelsen ske med foreløbig med en bil som får to danske kørere som besætning. Udover Martin Jensen bliver det Dennis Andersen, som for mange er et ubeskrevet blad, men som har haft netop Martin Jensen som mentor i flere år. Dennis Andersen har kørt i den europæiske Ferrari Challenge serie.

Bilen bliver en Ferrari 458 bygget i GT3 specifikation på den kendte Michelotto fabrik, og hvor Insight Racing selv sørger for den sidste finjustering til basis setuppet. Blancpain Endurance Series køres over 6 afdelinger, startende d. 15. april på Monza banen og en af de andre afdelinger er i forbindelse med 24 timers løbet på Spa-Francorchamps banen.

Martin Jensen og Dennis Andersen skal deltage i Pro/Am kategorien og Martin Jensen udtaler at målet er at slutte i top 3 når alle afdelinger er kørt. Teamet får ovenikøbet base i København. Her vil man samle et team bestående af de bedste folk man kan samle fra både USA og Europa. Fra teamets side er man villig til at sende nogen af det eksisterende teams bedste folk til Europa på bekostning af Insight Racings team i USA.

Martin Jensen skal udover at deltage i Blancpain Endurance Series, forsætte sin deltagelse i Continental Tire Sports Car Challenge.

Her er det første løb allerede i weekenden hvor det berømte Rolex 24 timers løb afvikles på Daytona banen i Florida. Martin Jensen skal dog ikke deltage i selve det berømte løb, men i supportklassen. Teamet er forlængst kommet til banen og er godt i gang med forberedelserne til løbet som også er åbningsløb for både Grand Am serien og Continental Tire Sports Car Challenge.

Dons

Læs mere om:
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Insight Racing
  •