Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Paul Tracy deltager I Rolex 24 Hour på Daytona

Grand Am 
23/01/12 

Den kendte racerkører fra Canada, Paul Tracy, er nu på start listen til et af de helt store sportvogns løb i USA, nemlig 24 Hour på Daytona, som i år har 50 års jubilæum.
Paul Tracy er tilmeldt hos Doran Racing og vil køre i en Doran Racing Ford/Dallara med start nummer 77. Han skal dele bilen med Dr. Jim Lowe of brødrene Burt og Brian Frisselle.
 

Champ Car mesteren fra 2003 kører normalt åbne racerbiler i USA og har meget stor erfaring.
I bagagen medbringer han 31 sejre, 25 poles, 75 podie placeringer og ikke mindre end 275 starter, så det er en erfaren herre som Doran Racing får med i bilen i næste weekend.

”Jeg er meget glad for at kunne vende tilbage til Daytona i forbindelse med 50 års jubilæet og specielt sammen med Doran Racing. Jeg kørte mit første Rolex 24 timers løb tilbage i 2005 i en Doran JE4 og det var en stor oplevelse. Jeg er glad for at Kevin Doran stoler på mig som kører og har parret mig med Frisselle brødrene og Jim Lowe” siger Paul Tracy.

Teamchef Kevin Doran er også glad for at have Paul Tracy tilbage i teamet. ”Rolex 24 på Daytona er et hårdt løb for alle som deltager og Poul er klar til opgaven. Jeg ser frem til et spændende løb og håber vi er med i kampen når de sidste omgange skal køres” slutter Kevin Doran.

Selch

Læs mere om:
  • Paul Tracy
  • Doran Racing
  • Daytona
  • 28/01/12 - Daytona - Grand Am
  •