Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Mød Danmarks næste Formel 1-kører i Odense

Formula Renault
3.5 Series 

21/01/12 

Danmarks bedste Formel 1-kører gennem tiderne hedder Jan Magnussen. I 1997 scorede han landets første VM-point i bilsportens absolutte eliteklasse. Det er også det hidtil eneste. Til dato. For måske får Danmark snart igen en Formel 1-kører, der vel at mærke også bærer det hurtige Magnussen-efternavn.
 

Det er den 19-årige Kevin Magnussen. Han er søn af Jan Magnussen og tager i denne sæson et skridt op ad bilsportens internationale rangstige, når han avancerer fra det britiske Formel 3-mesterskab til den internationale Formel Renault 3.5-serie, der er en klasse, som i de senere år har leveret adskillige kørere til dette års verdensmesterskab i Formel 1.


Kevin Magnussen skal i år køre i Formel Renault 3.5 i denne bil. Den har han dog ikke med til klubaftnen hos Motor Klubben Centrum den 3. februar.
(Foto: Jakob Ebrey Photography)

Men inden Kevin Magnussen går i gang med sin 2012-sæson, lægger han vejen forbi Odense. Fredag den 3. februar klokken 19.00 gæster han Motor Klubben Centrum, der afholder klubaften hos FTZ Autodele & Værktøj på Hvidkjærvej i Odense.

”Kevin har lovet at komme at fortælle klubbens medlemmer og andre motorsportsinteresserede på Fyn om sin karriere og sit arbejde frem mod at nå målet om Formel 1,” siger Hans Oluf Nielsen fra klubben. ”Selv om Kevin er en meget ung herre, så har han allerede som racerkører oplevet mere end de fleste i sin karriere.”

Både klubmedlemmer og andre motorsportsinteresserede er velkomne til at deltage, men da der ikke er oceaner af plads, er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Det kan ske til Hans Oluf Nielsen på hansoluf@aarslevnet.dk.

Motor Klubben Centrum

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •