Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Peugeot stopper deres endurance aktiviteter

Le Mans 
19/01/12 

Le MansHvem havde set denne nyhed komme så tæt på sæsonstart?
Peugeot meddelte i går at de med øjeblikkelig virkning stopper deres endurance aktiviteter, herunder også FIA World Endurance Championship. Grunden hertil er ifølge Peugeot Sport, økonomisk afmatning og dermed færre solgte biler. Det skal blive spændende og se om denne beslutning gælder hele PSA koncernen og dermed også deres WRC aktiviteter
 

Et andet argument for Peugeot er at de ligeledes ønsker og samle kræfterne om de gadebiler som skal på markedet I 2012 og her taler vi om 208, 3008 HYbrid4, 508 RXH, 508 HYbrid4 og 4008.

Jeg vil komme til at savne teamet, specielt set i lyset af at det var dem der kunne presse Audi således at der gang på gang kom spændende racerløb ud af duellen. Jeg er godt klar over at Toyota fabrikken kommer med en LMP1 hybrid, og de første spionbilleder af denne er landet på internettet, men jeg tror ikke at Toyota out of the box kan banke Audi !

Efter Peugeots officielle meddelelse i går er Automobile Club de l'Ouest kommet med en tilsvarende hvor de beklager at PSA koncernen har truffet denne beslutning.
De vil bestemt være savnet

Skal vi samtidig gætte på at den grafiske afdeling Automobile Club de l'Ouest er kommet på overarbejde, for jeg gætter på at der er meget materiale hvor Peugeot skal fjernes.

Den officielle start liste for 2012 Le Mans 24 Hours og the FIA World Endurance Championship bliver offentliggjort den 2. februar.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Peugeot Sport
  •