Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Travlhed hos Nymark Racing

Legend Car 
17/01/12 

Selv om der endnu er lang tid til 2012 sæsonens første løb i Legend Car Cup mesterskabet, hvor teamet i år indsætter Frederik Nymark, er der stor aktivitet i teamet.
Det er dog ikke på banen at aktiviteterne foregår, men derimod på hjemmefronten, hvor der lige nu arbejdes på et nyt racerværksted lige udenfor Hadsten.
 


Hos Nymark Racing arbejdes der hårdt på at få racerværkstedet klar.
(Foto: Nymark & Nielsen - rejser for de få)

Nymark Racing er et lille familie team, og denne ånd går igen i forbindelse med klargøringen af de nye værksted.
Alle i teamet hjæper til med opbrydning af det gamle gulv, støbning af nyt gulv, samt indretning af toiletter og baderum, så alt kan stå klar til sæsonstarten.

Presset på teamejer Flemming Nymark er stort, selvskabt stort, da han på fredag den 20. januar har inviteret nuværende og kommende samarbejdspartnere og sponsorer til informationsmøde i værkstedet.
Her vil der også blive lejlighed til at hilse på Frederik Nymark, samt ikke mindst tage Legend Car Cup raceren i nærmere åsyn.


Teamejer og -chef Flemming Nymark har kunnet konstatere, at springet fra Formel 2000 til Formel BobCat kan være svært!
(Foto: Nymark & Nielsen - rejser for de få)

Skulle du være interesseret i at støtte op omkring teamet og Frederik Nymark den kommende sæson, er det stadig muligt at tilmelde sig informationsmødet på denne e-mail adresse: nymarkracing@gmail.com.

Legend Car Cuppen strækker sig i år over otte løbsweekender, og når bilerne ruller ud til starten på det første løb på Jyllands-Ringen ved Silkeborg den 28. og 29. april, bliver Frederik den hidtil yngste deltager i klassen.


Frederik Nymark ved testen på Sturup Raceway sidste år.
(Foto: Nymark & Nielsen - rejser for de få)

Bilen som Frederik Nymark skal køre i denne sæson, er den bil som sidste år blev kørt af Paw Klamer, og som Frederik testede med på Sturup Raceway i november måned sidste år.

Legend Car Cup kalenderen 2012

Dato Bane
28.-29. april Jyllands-Ringen
13. maj Padborg Park
3. juni Ring Djursland
30. juni Padborg Park
1. juli Padborg Park
12. august Padborg Park
25.-26. august Jyllands-Ringen
16. september Ring Djursland


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 13/05/12 - Padborg Park - Legend Car - DM
  • Fra Quad Race til Legend Cup
  •