Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Dobbelt job til Joey Hand

ALMS 
17/01/12 

American Le Mans SeriesJoey Hand som sammen med Dirk Müller vandt GT klassen i American Le Mans Series i 2011, skal i 2012 sæsonen dobbelt jobbe for BMW.
Udover forsat at køre i ALMS serien for om muligt at forsvare titlen, så skal Joey Hand også deltage i den tyske DTM serie for BMW i deres nye DTM M3 racer.
 

Rahal-Letterman BMW teamet i ALMS må flytte lidt rundt på kørerne i 2012 sæsonen. Dirk Werner er overflyttet til DTM serien i Tyskland og skal køre fast der. Han får selskab af Joey Hand der dog skal deltage i begge løbsserier.

Det betyder for Rahal-Letterman teamet at man må flytte lidt rundt på kørerne. Dirk Werner bliver erstattet af Jörg Müller og Uwe Alzen er kører i de helt lange løb. Det vil blandt andet sige Sebring 12 timer, Le Mans 24 timer og sandsynligvis også Petit Le Mans.

Der mangler dog stadig en kører som endnu ikke er udpeget. Det bliver nødvendigt idet 3 af Joey Hands løb i DTM har sammenfald med ALMS, og BMW har valgt at Joey Hand skal prioritere DTM før ALMS. Det ventes dog at denne kører udpeges i løbet af kort tid.

Dons

Læs mere om:
  • Joey Hand
  •