Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Nicki Thiim hurtig men uheldig

24 Hours 
15/01/12 

Nicki Thiim kørte rigtig hurtig, men teamet var lidt uheldig med bilen der begyndte at blive 'træt' efter de mange timer på asfalten.
Nicki Thiim og kollegaerne i bilen fra Attempto Racing havde kvalificeret deres Porsche 997 GT3 R på en generel placering som nummer 17 inden det gik løs ved starten fredag.
 

Efter starten kørte Nicki Thiim 2 stints inden kollegaerne overtog. En stor del af natten tilbragte Nicki også i bilen og kørte ligeledes et stint tidligt på morgenen. På det tidspunkt var bilen blevet kørt frem til generel sjetteplads.

Hen mod slutningen af løbet begyndte bilen at vise 'træthedstegn'. En trækaksel begyndte at give problemer, så der var ikke andet at gøre end at køre i pit og få udbedret skaden. Men det var ikke slut endnu. Til sidst i løbet begyndte koblingen at give problemer også.

Nicki Thiim skulle køre sit sidste stint og her satte han hurtigste tid blandt Porsche kørerne. Det blev der talt meget om i pitgaragerne og omkring banen. Sammenlagt sluttede #99 Porschen fra Attempto Racing på en placering som nummer 20 og nummer 16 i klasse A6.

Udover den positive omtale som Nicki Thiim selv sørgede for at få, så gav det en masse kilometer i ryggen til den kommende sæson.

Kurt Thiim


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Dubai
  • 14/01/12 - Dubai - 24 Hours
  •