Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Sebastien Bourdais tilbage i ICS på fuld tid

IndyCar
Series  

15/01/12 

Franskmanden Sebastien Bourdais er tilbage i Indy Car Series på fuld tid efter at Dragon Racing har annonceret ham som kører.
Sebastien Bourdais kørte også i serien i sidste sæson, men det blev 'kun' til 9 løb for Dale Coyne Racing. Det er første gang siden 2007 at Sebastien Bourdais får en fuld sæson i amerikansk motorsport.
 

Sebastien Bourdais tog chancen i 2008 hvor han valgte at køre for Toro Rosso teamet i Formel 1, dog uden den store succes. Han har dog oplevet succes hos Peugeot i Le Mans.

Efter at have optrådt for førnævnte Dale Coyne Racing, har Dragon Racing valgt at satse på den erfarne franskmand. Som kollega får han Katherine Legge der også er tilbage i US racing efter 3 år hos Audi i den tyske DTM serie.

Katherine Legge er heller ikke uvant med formel racing som det jo drejer sig om her idet hun var konkurrent til blandt andet Sebastien Bourdais i den daværende Champ Car serie inden den lukkede og slukkede - blandt andet hos Dale Coyne Racing.

Dragon Racing som er styret af Jay Penske, bliver i 2012 et team som er stærkt støttet af Lotus som blandt andet leverer motorer til teamet, og andre teams også. Ialt 4 teams vil indtil videre anvende Lotus motorerne. Lotus er også navnet på det selskab der nu har overtaget det tidligere Lotus Renault GP Formel 1 team.

Og ja, Jay Penske er søn af legenden Roger Penske.

Dons

Læs mere om:
  • Katherine Legge
  • Sébastien Bourdais
  •