Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Tom Coronel forsætter hos Roal BMW

WTCC 
15/01/12 

Samtidigt med Roal Motorsport har annonceret at Tom Coronel forsætter hos teamet også i 2012, så har teamet også meddelt at man vil indsætte en bil mere i feltet.
Denne bil skal køres af Alberto Cerqui som nok er et ubeskrevet blad på vore breddegrader, men som blev mester i 2011 i Superstars serien.
 

Chevrolet kørerne kunne ingen rigtig gøre noget ved i det samlede mesterskab i 2011 sæsonen, men 'Best of the Rest' blev Tom Coronel fra Roal Motorsport teamet.

Tom Coronel opnåede i løbet af sæsonen en enkelt sejr - på Suzuka banen - og blev sammenlagt nummer 4 i mesterskabet. Hans indsats har fået teamet til at forsætte med Tom Coronel, og det er blevet muligt at indsætte en ekstra bil i feltet i 2012 sæsonen.

Denne skal køres af Alberto Cerqui som i 2011 blev mester i Superstars Serien. Han har siden sæsonen sluttede for denne serie, ved flere lejligheder testet Roal Motorsports BMW 320 TC racer, og har altså tilkæmpet sig en plads i teamet.

Roal Motorsport er drevet af den tidligere topkører Roberto Ravaglia som også er dybt involveret i Superstars serien. Der er da også fra Roberto Ravaglias team i Superstars serien at Alberto Cerqui er hentet.

Dons

Læs mere om:
  • Tom Coronel
  • ROAL Motorsport
  •