Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Grand Am Rolex serien på tv

Grand Am 
15/01/12 

Det bliver i år muligt at se hele Grand-Am serien på tv. Det forholder sig sådan at Motors TV har indgået aftale med Grand Am organisationen om dækning af løbene til de europæiske serier.
Interesserer man sig for amerikansk racing af den hurtige slags og med mulighed for at følge de danske kørere, så er det med at få abonnementet hvis ikke man allerede har det.
 

Første chance for at se Jan Magnussen, Ronnie Bremer og Allan Simonsen i aktion i Grand Am Rolex serien er i den sidste weekend i denne måned hvor det berømte 'Rolex 24 h' køres på Daytona banen i Florida.


Corvette Racings nye Daytona Prototype racer
(Foto: Grandam.com)

Martin Jensen skal også køre i denne weekend på banen, men om Motors TV vil vise noget fra Continental Tyre serien er dog ikke særlig sandsynligt. Denne serie er support klasse til Rolex serien.


Krohn Racings Daytona Prototype racer
(Foto: Krohn Racing)

Motors TV har i år valgt at dække serien, idet der stadig kommer flere og flere europæiske teams og især kørere som deltagere i Rolex serien. Det har medført et stigende behov og sandsynligvis også krav om tv dækning fra serien.

Dons