Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

Masser af hæder til Kevin Magnussen

Formel 3 UK 
14/01/12 

Kevin Magnussen kan, trods en andenplads i det engelske Formel 3 mesterskab, se tilbage på en fantastisk sæson, hvor han har skabt masser af opmærksomhed omkring sin egen person.
I det hårde engelske Formel 3 mesterskab vandt Kevin syv sejre, samme antal som den mesterskabsvindende brasilianer Felipe Nasr.
 

Men mere sigende er det måske, at kun 19-årige Kevin førte hele 14 løb gennem sæsonen. Hans præstationer har givet international anerkendelse og i det anerkendte førende engelske motorsportsmagasin Autosport, er Kevin vurderet som årets bedste Formel 3 kører.


2011's bedste Formel 3 kører - Kevin Magnussen
(Foto: Jakob Ebrey)

Autosport skriver: ”Kevin Magnussen var meget uheldig, ikke at vinde mere end syv løb i hans første sæson i engelsk Formel 3. Nogle få fejl og masser af tekniske problemer afholdt ham fra muligheden for, at kunne kæmpe om titlen”.

Samme Autosport har også lavet en liste over verdens 50 bedste racerkørere, en liste der omfatter alle former for motorsport på fire hjul, blandt andet Formel 1, IndyCar, NASCAR, Le Mans, Rally, GP2 m.m. Kevin har som eneste dansker og eneste Formel 3 kører opnået en placering som nummer 44. Listen toppes af verdensmesteren i Formel 1 Sebastian Vettel.

”Jeg er rigtig glad for de flotte ord, jeg har fået fra Autosport. Det er et stort skulderklap fra fagfolk og det er dejligt at vide, at folk der følger med indenfor motorsport også har set, at jeg har haft en fantastisk sæson” siger Kevin Magnussen, der i Danmark blev nummer tre i Politikens afstemning om årets fund i dansk sport.

Kevin Magnussen skal i 2012 køre i Renault World Series, en serie der har hjulpet adskillelige kørere direkte i Formel 1.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Carlin Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS