Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Kean Kristensen nomineret til titlen som årets talent

ADAC
Formel Masters 

13/01/12 

Den unge racerkører er i hård konkurrence om ny hædersbevisning
Selv om der først går nogle måneder, inden han igen sidder bag rattet af sin racerbil, så har Kean Kristensen allerede i starten af næste måned mulighed for at sikre sig en titel. Den 16-årige racerkører fra Herlev er nemlig blevet nomineret som en af de fire kandidater til titlen som Årets Talent.
 

”Jeg er utroligt stolt over at være blevet nomineret,” siger Kean Kristensen. Han er blevet nomineret på baggrund af resultaterne sidste år i sin første sæson i en international formelklasse, hvor han med tre sejre sluttede på femtepladsen i den tyske ADAC Formel Masters Serie.


(Foto: Jeroen Vermeeren)
”Det er stort at blive nomineret til denne pris, for det er ikke bare en pris for unge formelkørere,” forklarer hhx-eleven. ”Det er en pris, som gælder for hele motorsporten. Ikke bare bilsporten, men også motorcykelsporten, og det gør nomineringen til en ære. Og nu håber jeg også at vinde.”

Men i modsætning til løbene på racerbanen, så er det ikke Kean Kristensen, der selv skal afgøre, om han kan kalde sig Årets Talent. Kåringen foregår nemlig på basis af en afstemning, som løber hele januar på sporten.dk, inden vinderen af titlen kåres den 1. februar ved Danish Motorsports Awards i Cirkusbygningen.

”Jeg har selvfølgelig selv været inde at stemme, og jeg håber også, at alle dem, der har fulgt mig i sidste sæson, vil gå ind og give mig deres stemme,” siger Kean Kristensen.

Afstemningen foregår via dette link:
www.sporten.dk/motorsport/stem-til-danish-motorsport-awards


Læs mere om:
  • Kean Kristensen
  •