Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nahrain Khartikeyan håber stadig

Formel 1 
06/01/12 

Narain Karthikeyan har endnu ikke fundet et sæde i Formel 1 til 2012 sæsonen. Men han håber dog stadig at finde et sæde, selvom han er klar over at der kun er meget begrænsede muligheder for dette.
HRT teamet kunne være en mulighed, men også Williams teamet har endnu en meget lille dør åben.
 

Det er småt med ledige sæder i Formel 1 til 2012 sæsonen, meget småt. Derfor er der hos de ikke etablerede kørere en intens jagt på disse, og en af disse kørere er Nahrain Khartikeyan.

Han håber på at han kan tilkæmpe sig det sæde han i 2011 måtte afgive til Daniel Ricciardo i forbindelse med det engelske Grand Prix på Silverstone. Men der er andre spillere med om det sæde. Desuden kigger han også ind hod Williams teamet, som endnu ikke helt har afgjort hvem der skal have det muligt ledige sæde.

Nahrain Khartikeyan har kørt en del Formel 1 løb efterhånden men aldrig med nogen stor succes. Bedste placering er en fjerdeplads i den skandalefyldte amerikanske Grand Prix på Indianapolis Motor Speedway hvor kun de 6 Bridgestone monterede biler deltog.

Dons

Læs mere om:
  • Narain Karthikeyan
  •