Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Krohn Racing klar til testdagene

Grand Am 
06/01/12 

Krohn Racing deltager ikke udelukkende i American Le Mans Series og den tidligere ILM Cup, nej teamet er også deltager i Grand Am seriens vel nok største løb - Rolex 24 timers løbet på Daytona.
Teamet deltager for syvende gang i dette berømte løb. Det sker med kørerne Nic Jönsson, Ricardo Zonta, Colin Braun og så teamejer og kører, Tracy W. Krohn.
 

Senere idag starter testdagene forud for selve løbet. Testdagene er næsten blevet en institution også og har længe været navngivet 'The Roar Before The Rolex 24'.

Testdagene starter senere idag, amerikansk tid, og her er Krohn Racing selvfølgelig også med. # 76 Krohn Racing Ford Proto-Auto Lola er nummeret og navnet på bilen, og skulle nogen være i tvivl når 24 timers løbet køres, så har bilen den sædvanlige Krohn Racing grønne farve.


(Foto: Krohn Racing)

Krohn Racing har aldrig vundet løbet, men er 4 gange ud af de hidtidige 6 gange teamet har deltaget, sluttet i Top 6, heraf 2 gange som nummer 4.

Holdningen i teamet er at man med den hang til endurance racing som blandt andet WEC - tidligere ILM Cuppen - har givet teamet, så er det så absolut interessant og spændende også at være med på Daytona. Og selvom at man ikke har vundet løbet endnu, så viser tidligere placeringer at der så absolut er basis for et topresultat.

Teamet er dog meget spændte på hvad testdagene vil afsløre. Hvor står man i forhold til de andre teams, især de forudnævnte favoritter.

Dons

Læs mere om:
  • Colin Braun
  • Nic Jönsson
  • Ricardo Zonta
  • Tracy Krohn
  • Krohn Racing
  • Daytona
  • 28/01/12 - Daytona - Grand Am
  •