Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sidste chance for Felipe Massa

Formel 1 
05/01/12 

Ingen kan vel være tilfredse med Ferrari køreren Felipe Massa har præsteret i 2011 sæsonen.
Luca di Montezemolo lægger i hvert fald ikke skjul på hans skuffelse over den brasilianske kørere - og det gør Felipe Massa for så vidt heller ikke selv.
Men Ferrari har givet Felipe Massa en sidste chance, samtidigt med at man taler åbent om en afløser for Massa.
 

Det kan være slut for Felipe Massa hos Ferrari teamet i Formel 1 efter 2012 sæsonen. Luca di Montezemolo har lagt pres på den brasilianske kører efter en dårlig 2011 sæson.

Felipe Massa har bevist at han kan være hurtig og endda hurtigere end de 'førstekørere' han har betjent, men i 2011 har bundniveauet været alt for lavt, og han har haft svært ved at hævde sig.

Derfor har Ferrari meldt ud at han i 2012 skal præstere ellers står der flere afløsere klar til at overtage sædet. Luca di Montezemolo nævner selv hvilke kørere man har i kikkerten. Det kunne være Jenson Button, men han har sikret sig en god flerårig kontrakt hos McLaren. Mark Webber og Nico Rosberg er også i søgelyset, og af talentmassen nævner Luca di Montezemolo selv at Sergio Perez (Sauber) som en mulighed idet han har gennemgået en uddannelse hos Ferraris akademi. Jules Bianchi er også på tale og han er selvfølgelig også selv interesseret efter at have været i Ferraris akademi og været en del af Ferraris juniorprogram i to sæsoner.

Der er pres på Felipe Massas skuldre, han ved godt selv at 2011 var en dårlig sæson for ham. Nu skal der præsteres.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Jules Bianchi
  • Mark Webber
  • Nico Rosberg
  • Sergio Perez
  • Scuderia Ferrari
  •