Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Olivier Beretta er stoppet hos Corvette Racing

ALMS 
04/01/12 

American Le Mans SeriesOlivier Beretta bekræfter at han efter 8 sæsoner hos Corvette Racing stopper hos teamet, og at han har fundet en ny arbejdsgiver.
Han skal i stedet for køre hos Risi Competizione teamet og er allerede i aktion for teamet i forbindelse med 'Rolex 24 Hours' på Daytona banen i Florida sidst på måneden.
Det ledige sæde han efterlader hos Corvette Racing bliver i stedet overtaget af Antonio Garcia, der har været tredje kører for teamet i forbindelse med diverse langdistance løb.
 

Hvad der lægger til grund for at Olivier Beretta ikke længere er at finde hos Corvette Racing er der ikke oplyst noget om, men fakta er at han i stedet skal køre hos Risi Competizione teamet.

Olivier Beretta er en af de 6 tilmeldte kørere hos teamet til Daytona 24 timers løbet i slutningen af januar måned. Det er endnu ikke helt klart om han også skal køre andre løb for teamet i 2012.

De øvrige kørere hos Risi Competizione teamet er Raphael Matos, Gianmaria Bruni, Giancarlo Fisichella og Toni Vilander. Det er ikke oplyst om kontrakten er med teamet eller Ferrari der støtter teamet.

Ifølge Olivier Beretta forlod han Corvette Racing teamet i november, og da han blev tilbudt muligheden for at køre for Risi Competizione på Daytona, sagde han straks ja.

"Jeg er startet på et ny kapitel i min karriere"
- er den eneste kommentar til skiftet.

I tiden hos Corvette Racing har Olivier Beretta været med til at vinde 3 ALMS mesterskaber i årene 2005 - 2007. Desuden er det blevet til 4 klassesejre med teamet på Le Mans, samt succes i GTE Pro klassen i 2011.

Dons

Læs mere om:
  • Olivier Beretta
  • Corvette Racing
  • Risi Competizione
  •