Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Arbejdet genoptaget

Formel 1 
27/12/11 

Der har godt nok været en del besværligheder med de kontraktlige forhold og praktiske arrangementer i forbindelse med etableringen af den nye Grand Prix bane i Austin, Texas.
Men efter at den seneste kontraktlige disputs med FOM/Bernie Ecclestone er klaret, kan man gå videre.
 

Sponsorer til det nødvendige, kontraktlige tvister med FOM/Bernie Ecclestone, miljøgodkendelser og så videre. Der har været mange forhindringer for Dave Hellmund og co. i forbindelse med etableringen af den nye Grand Prix bane i Austin, Texas.

Nu et par uger efter at den seneste kontraktlige tvist med FOM/Bernie Ecclestone er løst, burde arbejdet med etableringen af banen være gået i gang. Og det er det også.

Flere iagttagere og brugere af diverse blogs på internettet skriver at nu er der igen fuld aktivitet i området. Man har set kraner løfte diverse elementer på plads til blandt andet bygningerne til pitområdet og det kommende high-tech mediacenter.

Pressechefen for banen, Ali Putnam, bekræfter at arbejdet nu er i fuld gang igen efter det midlertidige stop.

Dons

Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  •