Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Classic Race Aarhus

Mænd til historisk racerløb kan også

Classic Race
Aarhus 

22/12/11 

CRAA - blive ’good looking’
Good Look Ladies er blevet en lige så integreret del af Classic Race Aarhus som de historiske sports- og racervogne, der en gang om året kører væddeløb rundt om Mindeparken i Aarhus – næste gang den 22.-24. juni 2012.
Good Look Ladies er en forening af østjyske kvinder, der dels gør en velgørende indsats, dels er med til at sætte deres præg på løbet.
 

De fremtræder nemlig alle i tidstypiske gevandter i bedste 40er-, 50er- og 60er-stil – samme periode som størstedelen af bilerne i Classic Race Aarhus stammer fra. Påklædningen er kjoler. Klassiske kjoler vel at mærke, der bliver suppleret med store hatte, tørklæder og andre tidstypiske detaljer.

”Men vi skal også have mange flere af de mænd, som kommer til Classic Race Aarhus til at blive ’good looking’ og til at klæde sig tidstypisk på,” fortæller Jonna Søgaard Poulsen fra Good Look Ladies. Forleden satte Good Look Ladies derfor en gruppe medlemmer fra Classic Race Members Club stævne for at give dem inspiration til påklædningen ved det kommende arrangement.


Med ganske få midler fik Jonna Søgaard Poulsen forvandlet den mangedobbelte Danmarksmester Preben Kristoffersen til en motorsportstilskuer anno 1955
(Foto: Morten Alstrup)

”Man behøver faktisk ikke anskaffe sig en helt ny garderobe for at kunne være klassisk klædt. Man skal bare kombinere nogle af de ting, man i forvejen har, og så måske finde en gammel hat, et par seler og et par ærmeholdere i en genbrugsbutik,” siger Jonna Søgaard Poulsen. Under arrangementet lykkedes det hende således med ganske få midler at få forvandlet den mangedobbelte Danmarksmester Preben Kristoffersen fra Odder, så han fremstod i perfekt 50er-stil.

Og den gamle tidligere professionelle racerkører var straks med på ideen.

”Jeg har stadig min gamle uniform med spidsbukser og det hele fra dengang, hvor jeg var Falck-redder,” husker han. ”Den skal jeg have fundet frem. Det eneste, jeg nu mangler, er min gamle Falck-kasket.”

Classic Race Aarhus
Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Preben Kristoffersen
  •      ASETEK SIMSPORTS