Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Krohn vil køre WEC i 2012

FIA WEC 
23/12/11 

World Endurance ChampionshipKrohn Racing overvejer at udvide deres engagement I motorsporten, fra ét til to biler, og hertil vil de også avancere fra at deltage i Intercontinental Le Mans Cup til at deltage i FIA World Endurance Championship i 2012.
Teamet skifter deres Ferrari F430 GT ud med én ny Ferrari F458 Italia og en endnu ukendt bil, så der er ingen tvivl om at på den tekniske side vil teamet være med helt fremme i 2012.
 

Krohn Racing, scorede én klasse sejr på Sebring og Petit Le Mans og det hjalp dem frem til den flotte placering i GTE-Am klassen i 2011. Samtidig har det givet teamet lyst og mod på at tage skridtet imod toppen.

Teamet har sat deres Ferrari F430 GT til salg og de modtager deres nye 2011-spec Ferrari F458 Italia i den kommende uge. Det forventes at Tracy Krohn, Nic Jonsson og Michele Rugolo skal køre denne bil i FIA World Endurance Championship.

Det forventes at teamet finder endnu en 2011-spec Ferrari F458 Italia , og dermed kommer til start med 2 biler i GTE-Am klassen.

Sidste frist for tilmelding til FIA World Endurance Championship er den 18. januar 2012

Vejgaard

Læs mere om:
  • Niclas Jonsson
  • Tracy Krohn
  • Krohn Racing
  •