Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Pole Position Denmark venter med 2012-program

Rally 
20/12/11 

Pole Position Denmark har i den forgangne sæson været aktiv på såvel internationalt plan i World Touring Car Championship som på nationalt plan i Mekonomen Rally Championship.
Men endnu kommer der til at gå et stykke tid, inden Pole Position Denmark lægger sit 2012-program fast.
 

”Vi har modtaget mange henvendelser fra teams og kørere, som var interesserede i et samarbejde for den kommende sæson,” siger Henrik Lind fra Pole Position Denmark.

”Vi er naturligvis beærede over interessen, men hvis vi skal udvide vores aktiviteter med nye samarbejdspartnere udover det rallyteam, som vi allerede har, så vil vi selv gå ud og finde dem ud fra den profil, vi ønsker.”


(Foto: Pole Position Denmark)

Rallyteamet, som er en del af Pole Position Denmark, er mandskabet omkring Klaus Hammer, Christopher Lassen og deres Fiat Punto Super 2000, som deltager i kampen om det prestigefyldte 4WD-mesterskab.

”Vi arbejder for tiden med at sikre os det endelige grundlag for vores 2012-program,” fortæller teamchef Peter Ackermann.

”Vi arbejder således med at kunne foretage en række opgraderinger på bilen, og det kræver også, at vi får yderligere, eksterne partnere med ind i projektet. Kan vi finde den sidste fart i bilen, så er jeg overbevist om, at vi i 2012 nok skal nå vores mål med at komme i top 5.”


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Pole Position Denmark
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS