Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Fukamuni Racing på vej til USA

DTC 
20/12/11 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSom det første danske Racing Team i banesport, så vidt vi er orienteret, gør Fukamuni Racing klar til at tage af sted til USA hvor vi skal deltage i den amerikanske V8SuperStock serie med 2 gæsteløb i Camaro Cup på Sebring International Raceway og Palm Beach International, Florida USA i februar 2012 med Jan Magnussen og Martin Hansen.
 

Der er megen forberedelse og det er som om at sæsonen slet ikke er forbi endnu, da vi siden finalen på Mantorp i september har forberedt os grundigt med logistik arbejdet og renovering af begge motorer, med nye ventilfjedre, som er godkendt fra 2012 og en gennemgribende dynotest i Malmø hvor vi har testet forskellige olier og racingsetups. Derudover har vi fået monteret nyt bagtøj med forstærket kronespidshjul og bestilt nye gearkasser, som vi dog først modtager på Sebring så bilerne herefter er opgraderet med de seneste ændringer til det tekniske reglement for sæsonen 2012, udtaler Racing Engineer Jesper Lund TechSolution.


Martin Hansen kan se frem til sin største racingoplevelse på Sebring og Palm Beach
(Foto: Fukamuni Racing)

Vi har bestilt en 42 fod container, hvor begge vores biler skal stå i og der er lige nøjagtig plads til at vi også kan få grejet med, som er nøje udmålt ift. containerens størrelse, som ankommer til Fort Lauderdale i starten af februar, hvor vores biler og udstyr bliver bragt ud til en af de hangarer der er ifb. med den lufthavn der ligger op til Sebring banen.


Bilerne er nu pudset og efterset og klar til afskibning
(Foto: Fukamuni Racing)

Jan Magnussen tester i ALMS på Sebring
Når Fukamuni Racing ankommer til Sebring er Jan Magnussen allerede i gang med forberedelserne til ALMS serien i 2012, da Corvette teamet har test onsdag og torsdag når vi ankommer, hvorfor timing i dette ikke kunne være bedre for os, så han kan spotte alle hullerne i banen siger Teamejer Søren Jensen med en smil på læben, da Sebring er kendt for at være en bulet og ujævn bane. Når løbet på Sebring er overstået, drager Fukamuni Racing videre til Palm Beach, hvor vi afslutter de vort andet løb den 18. og 19. februar i selskab med 20 andre Camaro biler fra vores nordiske brødre i Norge og Sverige samt Finland.


Jan Magnussen med sønnen Luca på armen, Jesper Lund fra TechSolution som står for vores biler og Teamejer Søren Jensen 2 dage før at bilerne skal sendes med skib fra Gøteborg
(Foto: Fukamuni Racing)

Danish Thundersport Championship 2012
Løbende i USA er en fantastisk optakt til DTC sæsonen, som allerede starter den 28. og 29 . april, hvorfor det bliver et ”close call” at få bilerne hjem til tiden, men vores forberedelser kan ikke være bedre, hvorfor vi ser frem til sæsonstart, så vi kan vise vores biler og kører frem for det danske racing publikum, udtaler Teamejer Mikkel Wangaa.


Jan Magnussen med sønnen Luca på armen, Jesper Lund fra TechSolution som står for vores biler og Teamejer Søren Jensen 2 dage før at bilerne skal sendes med skib fra Gøteborg
(Foto: Fukamuni Racing)

Vi er fortsat åben for nye kører og har både plads og erfaring med bilerne fra sæsonen 2011, så vi håber at kunne få besat et sæde mere i DTC og er i dialog med interesseret danske kører om dette, men intet er aftalt endnu. Udover DTC forventer vi fortsat at skulle deltage i udvalgte løb i STCC serien, som passer fint med vores hovedsponsors interesser, hvorfor vi især har fokus på Knutstorp, Mantorp og finalen på Solvalla i Stockholm.

Vi vil løbende holde jer opdateret med artikler fra USA, så man kan følge med i løbende derover.

Med venlig hilsen
Søren Jensen
Fukamuni RacingLæs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Martin Hansen
  • Fukamuni Racing
  •