Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nico Hülkenberg klar til Force India

Formel 1 
19/12/11 

Der laves et internt tysk skife hos Force India til 2012-sæsonen. Paul di Resta bliver mens det bliver Nico Hülkenberg der erstatter Adrian Sutil. Dermed er stort set alle pladser i feltet til 2012 ved at være på plads.
 

Hülkenberg har været tilknyttet teamet i 2011 som reservekører, men nu er han igen klar til at være Grand Prix kører efter at han forlod Williams teamet i 2010. "Det var ikke let at se på fra sidelinjen i denne sæson, men jeg gjorde mit bedste for at hjælpe teamet og vise hvad jeg er i stand til," siger den nye tyske Force India-kører.

Derudover bliver der genvalg til Paul di Resta som leverede en flot debutsæson. "Jeg mener at Paul blev bemærket af alle i pitten i hans debutsæson. Hans hastighed, modenhed og styrke bekræfter at det var rigtigt at tro på ham, og vi ser frem til at arbejde sammen med ham næste år," siger teamejeer Vijay Mallya.

Samtidig siger teamet farvel til Adrian Sutil som har "overlevet" i teamet siden 2007 hvor det det blev kaldt Spyker. Efter alt at dømme kan Sutil være at finde hos Williams i den kommende sæson.

Her kan du se deltagerlisten i Formel 1 2012.

Benji

Læs mere om:
  • Nicolas Hülkenberg
  • Paul Di Resta
  • Force India
  •