Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 3.5 Series

Kevins holdkammerat fundet

Formula Renault
3.5 Series 

15/12/11 

Will Stevens i team med Kevin Magnussen
Carlin har sat navn på den kører der skal køre i team med Kevin Magnussen i den store Formel Renault klasse. Det bliver briten Will Stevens der tager skridtet op fra den mindre Formel Renault euro-klasse. Dermed får Carlin et team der består af helt uprøvede kørere i klassen.
 

Stevens sluttede på en samlet 4. plads i den europæiske Formel Renault klasse, og hentede også sejre i sin debutsæson i klassen. Det har fået Trevor Carlin til at holde øje med ham.

Derfor er han glad for sammensætningen af kørerne, hvor Kevin Magnussen kommer fra det britiske Formel 3, og dermed er den mest erfarne af de to kørere. "Med både Will og Kevin bekræftet som kørere, har vi et meget ungt og lovende hold til 2012 sæsonen. Selvom de på papiret er rookies, skal deres potentiale ikke undervurderes," siger Trevor Carlin.

Klassen får nye racere til 2012 sæsonen og dem får de leveret lige omkring nytår. Første test bliver dog først til marts.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • William Stevens
  • Carlin Motorsport
  • Kevin Magnussen en klasse nærmere Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS