Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Red Bull fejret på hjemmebane.

Formel 1 
14/12/11 

Formel 1 sæsonen 2011 er nu vel overstået. Så er der en velfortjent ferie til Vettel og Co. indtil sæsonen starter i marts.
Men nej..det er ikke lige tilfældet. Senere vanker der en masse testarbejde og allerede nu har Vettel siden sæsonafslutningen bl.a. deltaget i FIA´s prisuddeling i New Delhi, kørt ”Race of Champions” og er blevet fejret i ”Red Bull”-teamets hjemby Milton Keynes.
 

Mere end 60.000 Formel 1-fans og andre nysgerrige mødte op for at fejre Sebastian Vettel, Mark Webber og Red Bull teamet i hjertet af Milton Keynes, ikke langt fra London. Milton Keynes har i mange år været forbundet med et eller flere Formel 1 teams, som har eller havde base i byen. Stewart F1 som faktisk er ”grundstenen” i Red Bull teamet startede op i netop Milton Keynes. Stewart blev senere til Jaguar som så blev overtaget af Red Bull.

Red Bull havde alle mand på banen. Eller rettere ”Midsummer Boulevard” i hjertet af byen, som med byrådets velsignelse, i dagens anledning var spærret af til ”ræs”. Sebastian Vettel og Mark Webber var bag rattet i hver sin Red Bull F1, David Coulthard i Red Bulls NASCAR og stuntmanden Chris Pfeiffer bidrog til underholdning med ”ræs”, dækrøg og stunts.

Meningen med showet var at takke både det faste personale på ”fabrikken” og de mange lokale fans.

Sebastian Vettel: ”Stort tak til de mange fans der mødte op her i dag. Takket være dem blev det en stor dag og et fantastisk show. Jeg håber, at alle nød det. Vi havde i hvert fald en god dag og det er en perfekt afslutning på et stort år for hele Red Bull teamet.”

Mark Webber: ”Jeg bor faktisk i nærheden, så det var dejligt, at kunne give noget ”tilbage” til fans og borgere i Milton Keynes. Jeg kender flere af dem der så på i dag og møder dem når jeg kører ”civilt” i byen. Det var en god oplevelse, at vise dem hvad vi kan i en Formel 1 og det i byens centrale gader! Der var en god og positiv stemning hele dagen, solen skinnede og alle fik en chance for at komme tæt på bilerne og få en snak og en autograf fra os kørere. Det er en god måde for Red Bull at takke de mange trofaste fans.”

Hele showet blev vist på storskærme flere steder. David Coulthard og hans medkommentator fra BBC Jake Humphrey kommenterede og interviewede kørere, tilskuere og teamchef Christian Horner og designer Adrian Newey.

Det hele var et samarbejde mellem byrådet og byen Milton Keynes, som sørgede for at gaderne var spærret af, hvilket ikke kan have været en nem opgave, da det jo var en af de store julehandels weekender, og Red Bull F1 teamet.

Christian Horner, Red Bull teamchef: ” At få lov til, at lade Formel 1 biler køre i hjertet af Milton Keynes er fantastisk. Vi er selvfølgelig meget stolte over, at så mange fans (60.000) havde lyst til at fejre os og vores flotte resultater. Uden disse fans, ingen Formel 1 og ingen Red Bull! Så det var dejligt at kunne give noget tilbage!”

Them

Læs mere om:
  • Mark Webber
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  •