Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Ingen danskere i WTCC i 2012??

WTCC 
14/12/11 

Trods flere gode resultater både generelt og i privat-cuppen for Poulsen og Nykjær, ser det sort ud for dansk deltagelse i World Touring Car Championship i 2012.
I sidste uge afbrød ”Pole Position Denmark” og Henrik Lind overraskende samarbejdet med Michel Nykjær. Flere ting har været i spil omkring bruddet. Henrik Lind mener, at Michel Nykjær har handlet ”Illoyalt” mod team´et ved at stille sig til rådighed for en velgørende juleindsamling! Michel Nykjær har indtil videre stillet sig uforstående over for ”fyringen” og påstanden om illoyalitet.
 

Uden en pengestærk dansk bagmand og med et snarligt årsskifte, virker det ikke umiddelbart sandsynligt, at Nykjær igen er med når WTCC-feltet starter op på Monza den 11. marts 2012.

Resultatmæssigt er der vel ingen grund til klage? Der har været en del skuffende løb for Michel i 2011, men med en flot slutspurt og to sejre i Macau hos privatkørerne sluttede Michel Nykjær sølle to points efter Kristian Poulsen i privatkører-mesterskabet. Samlet sluttede Michel Nykjær på 10. pladsen totalt i WTCC-mesterskabet og var en tur på podiet i Valencia. Så trods de ærgerlige uheld og defekter er indsatsen vel godkendt?

Kristian Poulsen er definitivt IKKE med i WTCC i 2012. I et interview med den tyske motorsportsavis ”Motorsport Aktuell” fortæller Kristian Poulsen om en tilfredsstillende 2011 sæson som endte med førstepladsen i privatkørernes mesterskab, syvendepladsen totalt i WTCC og en podieplads på Monza!

På spørgsmålet om Kristian Poulsen vil forsvare titlen i 2012 er svaret nej!
”Vi vel hellere satse på langdistanceløb med vores team. Jeg har i øjeblikket ikke tid til et så omfattende løbsprogram som WTCC har udviklet sig til. Jeg har eget firma og er på farten mindst 150 dage om året. Det er simpelthen for meget. For mig er motorsport en hobby og det skal være sjovt. Der er ikke meget ved det, hvis du egentlig hellere vil blive hjemme hver gang du skal af sted til løb,” siger den nykårede privat-cup ”Meister” Kristian Poulsen.

Synd og skam for dansk motorsport. Overordnet set kan Poulsens og Nykjærs præstationer i 2011 fint godkendes. Med lidt mere held kunne begge sagtens slutte i top 6 generelt, men ”hvis og hvis” duer desværre ikke i motorsport.

Them

Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Michel Nykjær
  •