Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Casper Elgaard arbejder på et tre-bils team

DTC 
14/12/11 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDen firdobbelte mester vil gøre comeback til DTC-mesterskabet
Casper Elgaard, Aarhus, var i den grad med til at sætte sit præg på DTC-serien i dens oprindelige form. Fire mesterskaber blev det til for racerkøreren, og måske bliver det til et femte til næste år. Her planlægger han nemlig at være med i Danish Thundersport Championship – og det endda med sit eget team!
 

”Jeg forventer at danne mit eget team. Om det bliver med to eller tre biler er ikke sikkert endnu, men jeg arbejder hen imod tre,” siger Casper Elgaard, der også skal have en ny kasket på. Nemlig den som teamchef.

”Det bliver mit eget team, hvor jeg bliver overordnet ansvarlig for teamet. Der skal selvfølgelig tilknyttes en række folk, som skal stå for alt det tekniske på bilerne og assistere ved løbsweekenderne, men til hverdag bliver det mig, der skal stå for teamet.”

Casper Elgaard selv vil sætte sig i en af de tre biler, hvor kørerne til de to øvrige endnu ikke ligger fast. Den firdobbelte DTC-mester er således i forhandling med flere potentielle emner.


Casper Elgaard arbejder at etablere sit eget team i Danish Thundersport Championship.
(Foto: Morten Alstrup)

”Mit drøm med dette team er at skabe et grundlæg, hvor jeg kan hjælpe unge kørere frem, så de kan skabe sig en karriere i DTC og forhåbentlig herfra bygge deres karriere videre ud i verden,” fortæller Casper Elgaard. ”Det vil typisk være kørere, som godt kan se, at det er svært at skaffe det nødvendige sponsorgrundlag for en dag at blive Formel 1-kører, men som ved, at der er andre måder at komme til at leve professionelt af motorsporten.”

”Jeg håber, at jeg på sigt kan skabe det økonomiske grundlag for, at jeg selv kan gå ud at plukke kørerne. Jeg ved selv, hvor svært det er at komme frem i denne sportsgren, når man ikke har store sponsorer bag sig. Jeg håber, at jeg kan skabe et fundament, der kan hjælpe unge kørere videre. DTC er jo et sted, hvor jeg selv har startet min karriere, og det vil den nye klasse også kunne gøre for andre kørere.”

DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  •