Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Di Resta arbejder på 2012-racer

Formel 1 
13/12/11 

Noget kunne tyde på at skotten Paul di Resta fortsætter hos Force India efter en fin sæson. Der er tre kandidater til de to racere - og Paul di Resta ligner et godt bud mens der er tysk krig om det andet sæde.
 

Umiddelbart kunne det ligne en 2012-sæson for di Resta da han for tiden er dybt involveret i arbejdet med Force India's 2012-racer. Det ville han næppe være hvis det ikke var fordi han også skulle benytte sig af den. Kampen om det andet sæde står mellem de to tyskere, Adrian Sutil og Nico Hülkenberg. De bedste kort ser ud til at være på hånden for Hülkenberg, der har stået udenfor Formel 1 et års tid.

Skotten er meget glad for den tillid der allerede er blevet vist ham. "Jeg vil være meget stolt over at blive i teamet i yderligere et år. De har vist mig meget stor respekt og tiltro til mig. De har givet en chance man kun får én gang i livet, og det er jeg meget taknemmlig for," siger di Resta.

Benji

Læs mere om:
  • Paul Di Resta
  • Force India
  •