Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh kører Peugeot i privat regi

DM Rally 
11/12/11 

I 2011-sæsonen har Ib Kragh fra Juelsminde indgået i Peugeot Sport Dealer Team DK.
Når den nye rallysæson tager sin begyndelse, vil årets tredobbelte løbsvinder fortsætte i sin Peugeot 207 Super 2000, men ikke være en del af teamet.
 

”Det er en fælles beslutning, vi har truffet i mindelighed,” siger teamchef Jens-Ole Kristiansen fra Peugeot Sport Dealer Team DK. ”Samarbejdet har fungeret godt. De sportslige resultater kan der heller ikke peges fingre på, men vi har vurderet, at begge parter kommercielt set vil stå stærkere hver for sig i 2012.”


(Foto: Peugeot Sport Dealer Team)

”Når man er en del af et stort team med mange sponsorer, må man tage hensyn til dem,” siger Ib Kragh. ”Igennem mine mange år i sporten har jeg opbygget en stor kreds af personlige sponsorer, men jeg har i den forgangne sæson været i en situation, hvor jeg har måttet takke nej til sponsoremner, fordi de ville kollidere med sponsorer, teamet i forvejen havde.”

”Man kommer ikke udenom, at sponsorer er særdeles vigtige, når man skal køre rally på topplan, og dette forhold har vejet tungt i beslutningen.”

Ib Kragh vil fortsætte i den Peugeot 207 Super 2000, som han sammen med Mie Petersen fra Vejle kørte til tre generalsejre og et sæt sølvmedaljer i årets Danmarksmesterskab i rally.

”Selv om Ib ikke længere er en del af Peugeot Sport Dealer Team DK, vil vi stadig bistå ham med assistance f.eks. i relation til den tekniske support fra Peugeot Sport i Frankrig,” siger Jens-Ole Kristiansen.

Såvel Ib Kragh som Peugeot Sport Dealer Team DK forventer inden længe at præsentere deres planer og programmer for 2012.


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Mie Petersen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: