Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Grosjean bekræftet hos Renault

Formel 1 
09/12/11 

Overraskende 2. valg
Romain Grosjean, der tidligere har været Grand Prix kører for Renault, er nu blevet bekræftet som andenkører ved siden af Kimi Raikkonen i 2012. Dermed slår han mange andre oplagte emner - og teamet får til den kommende sæson en helt ny sammensætning af kørere.
 

Og det er overraskende at der ikke fortsættes med mindst én kører for at sikre kontinuiteten over til den nye sæson. Renault får to kørere som er Formel 1-rustne, så de vil være meget sultne for at indhente det tabte i de vintertests der er planlagt.

Dermed siger teamet farvel til Vitaly Petrov, efter en periode med store interne problemer. Grosjean er meget glad for at være tilbage. "Jeg føler at min succesfulde sæson i GP2 serien har hjulpet mig til at blive mere moden, og jeg er en mere komplet kører end sidste gang jeg var i Formel 1," siger franskmanden.


Grosjean vender tilbage til Renault efter to år udenfor Formel 1
(Foto: Renault F1)

Det er især teamchef Eric Boullier der har været manden bag at få Grosjean tilbage til Renault - der rettelig skifter navn til Lotus næste år.

Benji

Læs mere om:
  • Romain Grosjean
  • Lotus Renault GP
  • Fem mand kæmper om plads hos Renault
  •